Pelakon,Wartawan dan Pengacara Televisyen Amerika – Maria Menounos

Pelakon,Wartawan dan Pengacara Televisyen Amerika – Maria Menounos,aktris Maria Menounos, awek cantik Maria Menounos, foto Maria Menounos, model cun Maria Menounos, Model Wanita Maria Menounos, Model Wanita Cantik Maria Menounos, Model Wanita Cute Maria Menounos, Pelakon Wanita Maria Menounos, Seksi Maria Menounos, Wanita Model foto Maria Menounos, Wanita Model galeri Maria Menounos, Wanita-wanita Maria Menounos,wanita blogspot Maria Menounos

Pelakon,Wartawan dan Pengacara Televisyen Amerika – Maria Menounos

Maria Menounos  di lahirkan pada 8 Jun 1978 adalah seorang pelakon Greek-Amerika, wartawan, dan presenter televisyen terkenal di Amerika untuk penampilan dirinya sebagai koresponden untuk Hari Ini dan Access Hollywood, dan luar negeri untuk co-hosting Eurovision Song contest 2006 di Athens, Greece.

Filem dan Kerjaya Televisyen

Kemudian Menounos dihadiri Boston Emerson College di mana dia menyertai dalam organisasi memenangi anugerah sekarang, Emerson Video Bebas. Selama tahun terakhirnya, dia dipekerjakan sebagai wartawan di Channel One News.

Karyanya untuk segmen Channel One’s 10-minit termasuk perjalanan ke El Salvador untuk melaporkan gempa bumi tahun 2001 dan wawancara kemudian Presiden George W. Bush.

Entertainment Tonight menyewa Menounos sebagai koresponden pada tahun 2002, di mana dia melaporkan pada filem, muzik dan fashion.

ET eksekutif menawarkan persembahan nya hosting untuk ET di MTV & VH1, ia meninggalkan program ini pada tahun 2005 untuk fokus pada kerjaya aktingnya, meskipun ia akhirnya akan bergabung dengan program saingan Access Hollywood kemudian Fall bahawa sebagai koresponden khusus.

Dia meneruskan untuk co-host beberapa episod dari acara Today di akhir musim panas dan musim gugur tahun 2006 serta pada bulan April 2007.

Pada tahun 2003, Menounos muncul pada November 30 episod Punk’d di mana dia adalah salah satu dari banyak selebriti yang ditangkap di Karpet Wawancara kikuk dan memalukan “Merah”.

Pada tahun 2004, Menounos sebentar muncul dalam sebuah episod dari siri UPN, One On One sebagai Glinda, seorang eksentrik, memproklamirkan diri “Fairy ibu baptis ke Bintang”.

Pada musim panas 2005, dia muncul di dalam buku komik wayang Fantastic Four, di mana ia bermain seorang jururawat yang romanced oleh “Manusia Obor”, yang diperankan oleh Chris Evans.

Rupa-nya dan suara adalah ciri dalam permainan video Seni Elektronik 2005, From Russia with Love sebagai Eva Adara, a henchwoman Merah Grant, yang dibintangi Sean Connery sebagai James Bond.

Dia juga juru bicara untuk produk-produk rambut Pantene. Menounos di Academy Awards 81 pada bulan Februari 2009

Menounos mempresentasikan 2006 Eurovision Song Contest (bersama-sama dengan penyanyi Greek Sakis Rouvas) yang berlangsung di Athens.

Menounos adalah koresponden untuk hari ini juga sebagai Access Hollywood dalam menangani keseluruhan dengan NBC Universal untuk bertindak dalam filem-filem dan rancangan televisyen.

Dia juga mempunyai peranan berulang CBS ‘Tanpa Trace dan sebagai Jules di musim kedua dari Satu The CW’s Tree Hill (selama dijalankan pada The WB).

Menounos juga muncul di episode Scrubs “My Extra Mile”, yang ditayangkan Mei 2006 di mana dia tertarik pada John Dorian kerana dia suka rambutnya.Pelakon,Wartawan dan Pengacara Televisyen Amerika – Maria Menounos,aktris Maria Menounos, awek cantik Maria Menounos, foto Maria Menounos, model cun Maria Menounos, Model Wanita Maria Menounos, Model Wanita Cantik Maria Menounos, Model Wanita Cute Maria Menounos, Pelakon Wanita Maria Menounos, Seksi Maria Menounos, Wanita Model foto Maria Menounos, Wanita Model galeri Maria Menounos, Wanita-wanita Maria Menounos,wanita blogspot Maria Menounos